El Vila-sana perd i jugarà el tercer partit contra el Plegamans per accedir a la final de l'OK Lliga

Una acció del partit de divendres passat entre el Vila-sana i el Palau de Plegamans.

Imatge d'arxiu

Lleida

El Vila-sana haurà de jugar el tercer partit de la sèrie contra el Palau de Plegamans per accedir a la final de l’OK Lliga, després de perdre el segon partit de la sèrie (2-0), que arribava amb avantatge per l’equip lleidatà.

El partit ha estat marcat per la igualtat i ha arribat amb empat a zero fins ben entrada la segona part, quan Berta Busquets ha fet l’1-0 de falta directa. El Vila-sana s’ha llençat a l’atac en els minuts finals i, a falta d’un segon, el Palau ha fet el 2-0 definitiu aprofitant que les lleidatanes atacaven sense portera.

El tercer i definitiu partit es jugarà dimarts (20.30), també a Palau Solità i Plegamans, ja que el conjunt barceloní té el factor pista favorable després d’acabar la Lliga líder.