Taules en un duel de tràmit per als dos conjunts

Roger Jou conduint l’esfèric davant d’un rival.

Roger Jou conduint l’esfèric davant d’un rival. - XAVIER SANTESMASSES

El Guissona i el Linyola van tancar ahir la temporada amb un empat (1-1) típic de final de Lliga en el qual els dos equips no es jugaven res i van decidir estalviar esforços. El matx va tenir el seu moment emotiu pel comiat del tècnic local, Edgar Molina, després de dos anys al comandament del conjunt de la Segarra.

Pel que respecta al duel, els locals es van avançar a la primera part amb un gol de Sobkiv al minut 25 (1-0). Després del descans, els de la Segarra van continuar generant bones ocasions, però, al minut 60, els seus rivals van igualar el xoc amb un gol de Barbero en una de les poques ocasions de perill que van generar (1-1).

Darrer partit sense res en joc

L’última jornada del grup 5 de Segona Catalana es va disputar amb tot decidit. El Balaguer ja era campió des de la jornada passada; l’Alpicat i el Juneda ja havien consolidat les seues places per jugar el play-off i els cinc equips que han baixat a Tercera Catalana ja coneixien el seu futur des de fa diverses jornades.