Espanya conquereix la seua quarta Eurocopa després de guanyar (2-1) Anglaterra

Un miler de persones han vist la final de l'Eurocopa des de la pantalla gegant de la Llotja de Lleida

REDACCIÓN

La selecció espanyola masculina de futbol s’ha proclamat campiona de l’Eurocopa que s’ha disputat a Alemanya després de guanyar aquest diumenge a la final celebrada en l’Olímpic de Berlín a Anglaterra per 2-1 gràcies a un gol en els últims minuts de Mikel Oyarzabal.

Espanya s’ha convertit en la més premiada del torneig amb el seu quart títol després dels de 1964, 2008 i 2012 després d’un trepidant partit, sobretot en la segona meitat en la qual es va avançar molt aviat amb un gol de Nico Williams.

Cole Palmer ha firmat la igualada després que la 'Roja' perdonés diverses ocasions clares i en el minut 87 Mikel Oyarzabal ha empès un gran centre de Marc Cucurella per donar la victòria definitiva a l’equip de Luis de la Fuente.