AUTOMOBILISME COPA DEL MÓN FIA DE BAIXES

Pons, segon a Polònia

El lleidatà, amb Jaume Betriu de copilot, és tercer a la general de la categoria Challenger

Lluitarà pel títol en les quatre proves que falten

Jaume Betriu i Eduard Pons, amb el trofeu com a segons classificats a la Baixa Polònia. - MCH PHOTO

Els lleidatans Eduard Pons i Jaume Betriu han confirmat aquest cap de setmana que són ferms candidats a proclamar-se campions de la Copa del Món FIA de Baixes, en la categoria Challenger. Als comandaments del seu Taurus T3 Max, el de Lleida i el de Coll de Nargó van firmar una excel·lent segona posició a la Baixa Polònia, a 3:44 dels guanyadors, Ghislain de Mevius i Johan Jalet.

A falta de quatre proves perquè finalitzi la competició, són tercers a la classificació general, amb 95 punts, a només 12 del líder, Diego Martínez, i a 7 de De Mevius, segon. El Team Pons Rallysport ja va guanyar el mes de maig passat la Baixa de Grècia.

“Aquesta cursa ens ha permès certificar el que pensàvem en les primeres proves de l’any, que tenim ritme i velocitat per lluitar pel títol mundial”, explicava Pons. “No serà fàcil, però és l’objectiu que ens marquem i pel qual treballarem al màxim per aconseguir-ho”, afegia. Pons i Betriu també van quedar sisens a la classificació general absoluta.El Taurus T3 Max dels lleidatans va guanyar l’etapa pròleg, es va situar tercer a la general en la jornada de dissabte i diumenge, amb una gran actuació, van ascendir al segon lloc de la general, quedant-se molt a prop del triomf. “En les dos cronos de diumenge vam córrer molt. Tot estava molt ajustat i vam aconseguir alçar-nos amb una segona plaça molt treballada”, afegeix Pons.La pròxima competició serà el cap de setmana del 17 al 19 d’octubre a la Baixa Portalegre, a Portugal.