L'Espanyol aconsegueix en l'afegit el primer triomf

Carlos Romero celebra el gol que va empatar el partit. - EFE/TONI ALBIR

L’Espanyol va derrotar ahir el Rayo Vallecano en el temps de descompte gràcies a un gol per l’escaire de l’argentí Veliz, que va canviar el guió d’un xoc en el qual el rival va tenir més presència ofensiva però que no va concretar els seus acostaments i dona el primer triomf a la Lliga al conjunt de Manolo González després de quatre jornades.

El duel es va trencar molt aviat a favor del Rayo. Álvaro García, als quatre minuts, va aprofitar un contraatac amb precisió i va obrir el marcador (0-1). Tanmateix, Carlos Romero va igualar de nou el xoc en el minut 7 (1-1). Després del descans, els madrilenys van tenir opcions per avançar-se de nou, inclosa una pilota al pal de Lejeune. Tanmateix, el conjunt blanc-i-blau va ser qui va trobar l’encert en el temps afegit, ja que Alejo Veliz va concretar un contraatac amb un xut amb la dreta a l’escaire que va suposar el 2-1.