La Cursa de les Tenalles reuneix uns 200 atletes

A Sidamon, entre les proves de 10 i 6 km, la caminada i les carreres infantils

Tercera edició i puntuable per a la Lliga Ponent

Els corredors moments abans de sortir. - ITER 5

Uns 200 corredors es van citar en la tercera edició de la Cursa de les Tenalles disputada el cap de setmana a Sidamon. La prova, puntuable per a la Lliga Ponent, constava de dos distàncies, de 10 i 6 quilòmetres, a més de la caminada i les curses infantils.

El guanyador del recorregut llarg va ser Boris Vallés (B_Team_Runners) amb un temps de 36 minuts i 46 segons. Completaven el podi Jose do Prado (Xafatolls) amb un crono de 37 minuts i 42 segons i Cristian Català (Finques Prats Runners) que va fer un temps de 38 minuts.En dones, la primera classificada va ser Laia Martínez (Rostits del Pla) amb un temps de 42 minuts i 52 segons, seguida d’Anna Serra (Xafatolls) amb 43 minuts i 21 segons i d’Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) amb un crono de 44 minuts i 21 segons.Pel que fa a la distància de 6 quilòmetres, el vencedor va ser Carlos Gámez (Konsports) que va fer un temps de 17’57”, seguit de Juanma Fernández (Finques Prats Runners) amb 18'06” i de Jordi Camats (La Serreta-Corbins) amb 18'37”.En la categoria femenina, la guanyadora va ser Clàudia Pinós (Tri-4.40) amb un temps de 21’18”, seguida de Yoli Cebrián (Aldahra Lleida) amb 22'05” i Marta Bosch (CE Bellfrut) amb 23’09”.