BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

Un plàcid primer test per al Robles Lleida

Venç amb comoditat el Balaguer en el seu debut en aquesta pretemporada

Va anunciar ahir la renovació del seu patrocinador principal

Una jugadora del Robles Lleida protegeix la pilota, davant la defensa del CB Balaguer. - CAIXABANK

El Robles Lleida va superar aquest dimarts amb facilitat el CB Balaguer (72-43) en el primer test de pretemporada de l’equip del Segrià, que aquesta temporada compta amb sis jugadores renovades de la passada i quatre cares noves en la segona temporada de Rubén Petrus com a entrenador.

L’equip bordeus, a més, va anunciar ahir la renovació com a patrocinador principal de Robles Transport, que ja donava nom a l’equip la temporada passada, encara que llavors la denominació de l’equip era Robles Força Lleida i per a la present temporada quedarà en Robles Lleida.Les de Petrus es van mostrar molt superiors durant tot el partit davant d’un Balaguer que competirà en Supercopa, la categoria immediatament inferior a la del Robles (Lliga Femenina 2), després de segellar l’ascens el mes de maig passat. Després d’una arrencada igualada en els primers cinc minuts (9-7), les locals van anar ampliant la renda al marcador fins al 24-13 amb el qual va acabar el primer quart.El Robles Lleida va seguir encertat de cara a cistella i se’n va anar guanyant de 22 al descans (42-20), una distància que es va establir en 29 punts al final del partit (72-43), tot i que en alguns moments va arribar a superar els 30 de diferència.