FUTBOL COPA CATALUNYA

El Balaguer passa ronda

L'equip de la Noguera elimina el Tremp i segueix endavant a la Copa Catalunya. L'Almacelles At. cau contra el Pare Manyanet amb un gol in extremis

La plantilla del Balaguer celebra la classificació al final del partit.

El Balaguer, de Primera Catalana, va golejar el Tremp, acabat d’ascendir a Segona Catalana, per 1-6, amb la qual cosa va aconseguir passar a setzens de la Copa Catalunya. Els de Josete van fer valer la seua superioritat i van vèncer sense problemes el rival, que va fer coincidir el partit contra els de la Noguera amb el partit de festa major de Tremp.

En el partit, el Balaguer va començar molt bé i al minut 8 es va avançar gràcies a un magnífic gol de Bayu (0-1). Malgrat la seua superior categoria, els de la Noguera es van veure sorpresos pel rival, que després del gol inicial van empatar el partit amb un gol de Codó (1-1). Tot i així, poc va durar la felicitat als locals, que van veure com al minut 21 Bayu anotava el seu doblet i tornava a posar els seus al davant (1-2). Després del segon gol, l’equip local es va enfonsar i els de Muñoz van liquidar el partit abans del descans amb dos gols més, un de Chiné, de penal; i l’altre d’Adil al minut 35 (1-4). En la represa, el davanter del Balaguer Nabil va firmar un doblet en cinc minuts i va establir l’1-6 definitiu, que els va donar l’accés.Per una altra banda, el Pare Manyanet, de Tercera Catalana, va donar la sorpresa davant l’Almacelles At., d’una categoria superior, i amb un gol en els minuts finals va eliminar els lleidatans (2-1). En la primera part, els de Reus es van avançar amb un gol de Ruiz (1-0), però al minut 77 Youssef va aconseguir igualar l’encontret (1-1). Tot i així, un gol d’Alex en els últims minuts va acabar donant l’accés als de Reus (2-1).