Derrota de l'AEM per obrir la lliga al Recasens

Dos gols de l'Alhama a l'inici de cada part han deixat sense puntuar un AEM sense idees en atac

Una imatge del partit.Pau Pascual

El partit ha començat amb molta igualtat entre dos equips cridats a ocupar la part alta de la classificació. L'Alhama ràpidament s'ha trobat a gust sobre la gespa del Recasens i ha buscat les primeres arribades, en una d'aquestes accions a l'esquena de la defensa lleidatana, Kuki, després d'una gran vaselina sobre Laura Martí, ha obert el marcador marcant el 0-1.

Tot i el cop, l'AEM ha reaccionat bé i ha jugat els seus millors minuts, però sense crear ocasions de molt perill. Vero Herrera ha rematat alt un xut dins l'àrea a la mitja hora de joc, en l'ocasió més clara a la primera meitat de l'equip de Rubén López que ha arribat perdent al descans.

A la segona part l'AEM ha sortit a buscar l'empat i Evelyn l'ha tingut en una jugada al segon pal que no ha arribat a rematar. L'Alhama, que defensava el gol d'avantatge, s'ha trobat en una de les poques arribades amb unes mans de Vero Herrera dins l'àrea que ha acabat significant el 0-2 d'Estefania des del punt de penal. Tot i els canvis, les lleidatanes no han pogut reaccionar a l'última mitja hora de partit i s'han deixat els primers tres punts a casa.