ATLETISME CURSES POPULARS

Carrera històrica a Albesa

Elisa Lladós i Sergi Martínez triomfen en els 10 km de la Cursa de la Cordera. La clàssica prova va reunir uns 250 participants

Imatge de l’inici del recorregut de la Cursa de la Cordera a Albesa. - ITER5

Albesa va celebrar ahir la Cursa de la Cordera, 45 Memorial Josep Fontanet, que va reunir uns 250 atletes entre els dos recorreguts de 10 i 5 km, la caminada i les carreres infantils. La prova forma part del circuit de la Lliga Ponent i el nom deriva de les carreres que feien antigament el premi de les quals era un corder. El guanyador en 10 km va ser Sergi Martínez (Brooks) amb un temps de 37:18, seguit de Cristian Català (Finques Prats Runners) amb 38:03 i Alejandro Renales (CA Aitona9 amb 39:51. En dones va guanyar Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) 44:06, seguida de Maite Farran amb 46:25 i Aïda Tuges (Feres de la Serreta), amb 47:12. Al recorregut de 5 km, el vencedor de la prova va ser Javier Castells (Finques Prats Runners), amb un temps de 16:56. Completaven el podi Cesc Parramona (Prat Triatló 1994) amb 16:58 i Jordi Camats (La Serreta-Corbins) amb 19:51. Al recorregut femení, Clàudia Pinós (Tri-4.40) es va endur el triomf amb 22:09. El segon lloc va ser per a Antònia Argilés (Almiramar) amb 22:21, i la tercera posició va ser per a la independent Laia Felip amb 26:16.