FUTBOL SALA SEGONA DIVISIÓ B

Dura derrota del Cerezo Futsal Lleida en el debut

Els lleidatans cauen golejats a Sabadell en la tornada a la Segona B

Xavi Molins parlant amb el seu equip al partit amb el Sabadell.

El Cerezo Futsal Lleida va oferir una mala imatge en el primer partit de la temporada, que es va saldar amb una àmplia derrota per 10-2 a la pista del CN Sabadell, equip consolidat a la categoria, en la tornada del conjunt lleidatà a la Segona B estatal després de tres anys d’absència, segons informa Xavier Casals.

L’equip de Xavi Molins va començar amb mal peu el duel, encaixant tres gols molt seguits, i va intentar retallar distàncies a l’electrònic amb un gol de Pau Muñoz abans del descans (4-1). La segona part únicament va servir per sentenciar el Lleida, que va jugar amb porter jugador i va encaixar sis gols (10-2). Dissabte vinent, a casa, els lleidatans tindran l’oportunitat de corregir els errors en el partit davant del Ripollet.