L’Atlètic Lleida continua de dolç

Els lleidatans van tornar a remuntar un partit en el segon temps per emportar-se la victòria

Una imatge del partitJORDI ECHEVARRIA

Pau Osorio

L’Atlètic Lleida va aconseguir la seua segona victòria en la Tercera Federació després de superar al Girona B per 1-2 i donar-li la volta, de nou, a un marcador advers en la segona part, tal com va fer en la jornada inicial contra l’EF Grama en un partit que també va guanyar 2-1.

En la primera part, els de Gabri es van veure àmpliament superats pel filial del Girona, que va aconseguir filar bones jugades d’atac i van fer anar-se a totes el porter de l’Atlètic Lleida, Pau Torres. En el minut 20, després d’insistir molt, el Girona B va aconseguir avançar-se amb un gol d’Enric García que va aprofitar una pilota morta dins de l’àrea lleidatana per obrir el marcador (1-0). Després del gol, els de Cappont van fer un pas endavant, però la bona actuació sota pals de Sergi Puig i la falta d’encert els van fer arribar al descans per sota al marcador.

En el segon temps, el partit va fer un gir de 180 graus i en el minut 56 Garrós va provocar un penal que ell mateix va materialitzar per anotar el gol de l’empat (1-1). Amb el discórrer dels minuts, les forces es van igualar, però l’Atlètic Lleida va colpejar de nou amb un gol de Moro (1-2) que va certificar una de nova remuntada del conjunt lleidatà, que els col·loca en la tercera posició de la taula, empatats a punts amb el líder, el Tona.