HOQUEI PATINS NACIONAL CATALANA

L'Alpicat obre la Lliga amb un ajustat triomf

Venç a la pista del Vilanova

Les jugadores de l’Alpicat celebren la victòria a Vilanova.

L’Alpicat va debutar ahir en Nacional Catalana amb una victòria ajustada a la pista del Vilanova (2-3). L’equip que dirigeix Mats Zilken, que torna a tenir l’ascens com a objectiu, va rebre el primer gol al minut 15, però va saber mantenir la calma i mantenir el domini de la bola. D’aquesta forma, abans del descans va arribar l’empat de Coll. A la segona meitat, l’Alpicat va poder traduir el seu domini en gols, establint l’1-3 gràcies a l’encert de González i Santo. Alba García, a 5 minuts del final, va posar emoció però l’Alpicat va acabar emportant-se el triomf. El primer partit com a locals de les lleidatanes serà dissabte (18.00) contra el Girona, que va debutar amb un empat (4-4) contra el Bigues.