Sergi Vázquez i Sandra Garcia guanyen a Almatret

En els 17 quilòmetres de la VII Trail Tossals

El podi femení de la prova dels 17 quilòmetres.

Almatret va acollir diumenge la setena edició de la Trail Tossals, que és puntuable per a la Lliga Ponent, amb la participació d’uns 150 atletes entre totes les modalitats.

La prova constava de dos circuits, un de 17 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu, i un altre de 10 quilòmetres i 300 metres de desnivell positiu, que es podia fer corrent o caminant.El vencedor de la prova masculina de 17 quilòmetres va ser Sergi Vázquez (Lurbel), amb un temps d’1 hora, 24 minuts i 26 segons, seguit de Gerard Ascón (Pas Ferm Lleida) i de José Manuel Pueyo (Fraga Bajo Cinca). En la prova femenina, la guanyadora va ser la independent Sandra Garcia, que va parar el crono en 1 hora, 57 minuts i 31 segons, seguida d’Helena Frutos (Joventut Atlètica Arbeca) i de Núria Codina (Trotallunàtics). En la prova curta es van imposar Josep Sánchez (independent) i Mireia Serra (independent).També hi va haver carreres infantils de fins a 7 anys i de 8 a 10 anys, així com una degustació de rebosteria casolana a càrrec de voluntaris i voluntàries d’Almatret.