El Pobla de Segur venç amb contundència

Un jugador del Pobla marxa en velocitat d’un rival de la Fuliola. - TOMÀS GARCIA

El Pobla de Segur va aconseguir ahir una contundent victòria davant la Fuliola per 4-1, en un partit que, malgrat l’àmplia diferència en el marcador, va ser molt disputat.En el primer temps, ambdós equips van estar molt igualats, però els locals van tenir més ocasions, aconseguint així un gol de Ben (1-0) que els va permetre anar-se’n al descans al davant el marcador.

En el segon, el Pobla va fer un pas endavant i amb un doblet de Castells i un golàs per l’escaire d’Uly va sentenciar el matx (4-0). Tot i això, en els últims minuts Ferran Rius va marcar el 4-1 definitiu que va servir per acabar maquillant el marcador final.