L'Hiopos Lleida es queda amb la mel als llavis (74-78)

Un gran tercer quart del Barça ha condemnat als lleidatans que han estat a punt d'aconseguir una remuntada èpica als últims minuts

Hiopos Lleida - FC BarcelonaSanti Iglesias

Un partit que ha començat força igualat amb Punter encertat de tres i Luka Bozic sumant i mantenint la igualtat al marcador. Els lleidatans no han aconseguit posar-se per davant en cap moment i després d'empatar a 8, un parcial de 0-7 del Barça, ha deixat el 12-17 amb el qual s'ha arribat al final del primer quart.

L'inici del segon quart ha estat molt bo per l'Hiopos Lleida que , de nou, ha empatat el partit a 21 i el Barris Nord creia amb la victòria. Ràpidament, ha reaccionat el Barça amb un 0-9 castigant el joc interior dels lleidatans. Un mal atac a l'última jugada del Lleida ha deixat l'oportunitat al Barça d'anotar i posar el 30-37 al descans.

Després del pas per vestuaris, el Barça ha pujat dues marxes amb un gran encert exterior, això ha permès als culers agafar un bon avantatge i refredar un Barris Nord ple fins a la bandera. Encuentra aturava el partit i buscava canviar la dinàmica, però les cistelles no entraven. Un 46-57 tancava el tercer període.

El Barça ha sentenciat el partit a l'inici de l'últim quart i ho ha aconseguit col·locant un 53-72 de màxima. Encuentra ha donat els primers minuts a Caicedo amb la samarreta del Lleida i, a partir d'allí ha començat un intent de remuntada que ha estat a punt de completar-se, però que ha deixat amb el 74-78 als lleidatans amb la mel als llavis i la sensació d'haver cregut en les opcions de victòria massa tard.