El Borges encaixa 2 gols en els últims minuts

Al Borges li van sobrar els 12 últims minuts del partit. - SANTI IGLESIAS

El Borges no va poder puntuar en el seu desplaçament i va caure derrotat contra el Martinenc (2-0). En el primer temps es va mantenir la igualtat, malgrat que el Borges va tenir millor inici i presència en l’atac. El Martinenc es va limitar a intentar defensar amb ordre i a bombar passades llargues intentant aprofitar algun possible error defensiu dels visitants.

En els compassos finals de la primera meitat el Borges s’hauria pogut posar al davant al marcador en dos bones arribades a l’àrea del Martinenc però Casamayor en la primera i la desviada rematada del Borges en la segona van impedir el gol. Durant el descans, els dos entrenadors van introduir modificacions als equips, que van semblar beneficiar més els locals, que van augmentar la seua prestació i van passar a dominar el duel.

El Borges va provar de defensar-se, però en dos jugades al final del partit, primer Saro, al rematar un córner al minut 78, i després Mulero, en jugada personal al 80, van decidir el xoc (2-0).