El Vilanova de la Barca perd el liderat

Un jugador del Gimenells intenta rematar la pilota a porteria davant la defensa del Vilanova. - AMADO FORROLLA

El Vilanova de la Barca va perdre el liderat contra un Gimenells que va fer mal en pilota aturada (2-3). El Vilanova no va estar còmode al terreny de joc des d’un principi. El Gimenells es va avançar al marcador a la sortida d’un córner poc abans d’arribar al descans (0-1).

En la represa, i després d’un error defensiu, els locals van fer el 0-2. Quinze minuts més tard, en una sacada de banda va arribar el 0-3. Al minut 75, el Gimenells es va quedar amb un jugador menys i el Vilanova va ser capaç de maquillar el marcador en els últims instants (2-3). Amb la derrota, els locals abandonen la primera posició i cauen fins a la tercera plaça.

Al Grup 14, l’Alpicat B va aprofitar l’entrepussada del Vilanova de la Barca, que va perdre a casa 2-3 contra el Gimenells, per situar-se en primera posició. Els del Segrià van guanyar el Torregrossa 4-2 i continuen sense conèixer la derrota.

Alpicat B i Torà, nous líders dels Grups 14 i 15

Al Grup 15, el Torà és el nou líder després de guanyar de forma contundent el Pardinyes B (6-1). Al darrere i empatats a punts el segueixen l’Angulària, que van guanyar 2-3 el Cervera B, i Térmens, que va superar el Pobla per 1-3. Els tres conjunts són els únics del grup que han guanyat fins ara tots els partits.