El Hiopos Lleida cau contra un contundent Unicaja (101-63)

El Hiopos Lleida encaixa la tercera derrota de la temporada contra un Unicaja que ha demostrat ser molt superior als lleidatans i s'ha imposat per un contundent 101-63

Derrota del Hiopos Lleida contra l'Unica MalagaJordi Echevarria

pau osotrio

Els de Gerard Encuentra ha mostrat una imatge molt pobre davant d'un dels rivals més forts de la competició i d'Europa, que continua col·locat a la primera posició de la competició. Per la seva part, el Hiopos Lleida cau a la última plaça amb tres derrotes en tres partits.

Al primer quart, els de Gerard Encuentra han començat avançant-se amb les cistelles de Corey Walden i Alexander Madsen (0-4), però ràpidament el Unicaja ha aconseguit capgirar el marcador (10-8). La resta del parcial, els locals han liderat el marcador amb contundència i el Lleida ha hagut d'anar a remolc. Així i tot, en els últims minuts els lleidatans han retallat les distàncies i un triple de Dee Bost a l'últim segon ha establert un ajustat marcador de 24-21.

Malgrat el bon inici lleidatà, l'Unicaja ha establert un parcial de 23-2 a la sortida del segon quart que ha matat el partit. Els de Encuentra no han sabut reaccionar, ja que només han aconseguit anotar 10 punts durant el segon parcial, sis dels quals han arribat procedents de dos triples anotats per Dee Bost, i finalment el partit ha arribat al descans amb un marcador de 54-31.

En l'inici del tercer quart el guió de partit no ha canviat i el Unicaja ha de seguir apretant i quan faltava 4:44 per acabar el parcial, els andalusos han establert una ventaja de 30 punts, la major del partit fins aleshores (67-37). Malgrat tot, en els últims minuts els de la Terra Ferma s'han reconnectat al partit i amb un gran Thomas Bropleh, que ha anotat tres triples ha pogut emportar-se el quart (21-24) i maquillar el resultat (75-55).

En l'últim quart, l'Unicaja no ha deixat lloc a la sorpresa i s'ha imposat amb contundència a un Hiopos Lleida que no ha aconseguit seguir el ritme del seu rival. Els andalusos han firmat un parcial de 26-8 amb una gran actuació de Osetkowski que ha firmat 9 punts i ha ajudat el seu equip a establir un sòlid 101-63.