BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

Arriba la primera victòria del Robles Lleida

S'imposa al Granada en l'estrena al Barris Nord. Un gran segon quart li va permetre agafar una renda que va acabar sent decisiva

Laura Gil intenta llançar envoltada de rivals andaluses. - LEIRE DÍAZ

COLAU OBRADOR

El Robles Lleida va guanyar ahir el primer partit de la temporada en l’estrena a casa davant del Granada (55-47). Va ser el primer duel oficial que Ruben Petrus va poder comptar amb totes les seues jugadores i van aconseguir la victòria malgrat un mal inici que al final no va passar factura

L’inici del matx va ser complicat, amb una Laura Biczó dominant sota el cèrcol però sense aconseguir els primers punts. Sí que van arribar de la lleidatana Martina Peláez, que es va perdre la primera jornada per molèsties al turmell i ahir va poder estrenar-se a l’anotació. Després d’una petita aturada a causa d’un problema a la taula d’anotadors, les de Petrus van tornar a la pista amb més energia i van poder retallar distàncies (10-15). El segon quart, tanmateix, va ser al contrari, ja que a través de la traça defensiva i una Biczó més endollada, les lleidatanes van dominar sense problemes, amb una anotació molt repartida entre jugadores i un parcial de 22–6, que va permetre anar-se’n al descans amb un 34-21.

El tercer període va ser el més fluix de les lleidatanes, que es van deixar retallar distàncies una altra vegada, amb moltes pèrdues de pilota. Tanmateix, al final del quart van anotar un triple que les va allunyar una mica (42-36). Semblava que l’últim assalt seria igual, però el Robles va donar un cop sobre la taula al principi i va aconseguir una renda que va deixar el parcial en 13-11, permetent un final de partit una mica més relaxat (55-47). Ruben Petrus va acabar el matx content amb el resultat i per haver tingut totes les jugadores disponibles. Això sí, va destacar la importància de la concentració durant tot el xoc. “No podem tenir tantes pèrdues de pilota, més de vint en un partit és un problema i seré molt pesat durant tota la setmana”, va dir. A més, va dedicar elogis als fitxatges, dels quals va destacar la seua implicació i adaptació.