FUTBOL CHAMPIONS FEMENINA

El Barça aconsegueix la golejada més gran de la seua història en la competició europea

Després de la derrota soferta en el debut davant del City

Les jugadores blaugrana celebren un dels gols. - EUROPA PRESS

El FC Barcelona es va rescabalar de la derrota soferta davant del Manchester City en l’estrena a la Champions d’aquesta temporada i ja comença a assemblar-se més al campió intractable que va aixecar la seua tercera Champions a Bilbao el maig passat. Les blaugranes es van imposar ahir al Hammarby suec (9-0) en el que va ser la primera actuació excel·lent de les de Pere Romeu aquesta temporada en un test de nivell i és la golejada més gran de les blaugranes en la seua història a la competició europea.

Aquest 2-0 encaixat durant la seua visita al Manchester City havia suposat un pas en fals per a les vigents campiones, així que l’estrena a casa semblava clau per dissipar incertesa. A més, davant hi havia un debutant a la Champions com és el Hammarby, i que finalment va pagar els plats trencats. Claudia Pina va ser la millor del conjunt blaugrana al marcar dos gols, a més de completar una gran actuació. Els altres set gols els van anotar Graham (2), Alèxia, Mapi León, Pajor, Brugts i Rolfö.El Barça ja dominava a l’arribar al descans per 3-0, però no abaixaria el pistó i a la segona part es va desencadenar la fúria barcelonista anotant sis gols més. Gràcies a aquesta voluminosíssima victòria, el Barça va sumar els seus tres primers punts d’aquesta campanya dins del Grup D; les culers ocupen ara la segona posició, al darrere d’un Manchester City (6 punts) que va vèncer per 2-3 el St. Pölten en l’altre partit del grup.