FUTBOL LLIGA F

El Barça guanya de nou i es referma en el liderat

Els 4 gols blaugrana van anul·lar el Llevant. Les de Lamesa van arribar a empatar

Les jugadores del Barça celebren un dels quatre gols. - FC BARCELONA

El Barça femení va tornar a guanyar, aquesta vegada davant del Llevant del lleidatà Roger Lamesa, que malgrat jugar al Ciutat de València amb el suport de més de 12.000 aficionats, no va poder evitar que les blaugranes s’imposessin per 1-4 i continuïn consolidant-se a la primera posició de la taula.

El Barça es va avançar amb un gol de Vicky López en el minut 13, però tan sols 10 minuts després, el Llevant va donar la sorpresa quan un xut d’Arqués va colpejar al pal i va acabar colant-se a la porteria després d’impactar en Cata Coll (1-1). Abans del descans, les de Pere Romeu van reconduir la situació amb un gol de Kika que va encarrilar el partit (1-2). En el segon temps, el Barça no va donar lloc a les sorpreses i amb un gol de Pina i un altre de Paredes (1-4) va acabar emportant-se la victòria.

L’AEM, a dos punts del play-off sense jugarL’AEM no va disputar el duel que l’havia d’enfrontar ahir al Reial Madrid B per falta d’efectius de les blanques. Tot i així, les lleidatanes dormen a la vuitena posició de la taula a dos punts de l’Alba Fundación, que és l’equip que tanca la zona de play-off. El pròxim compromís de l’AEM serà dissabte a les 16.30 a casa contra el filial de l’Atlètic de Madrid.