ATLETISME CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

Soler i Mounim, campions de Catalunya a Mollerussa

La Mitja Marató de la capital del Pla, seu del Català, va reunir 600 corredors

Imatge de la sortida de la prova de 21 quilòmetres, en la qual es van imposar Meritxell Soler i Mourad Mounim. - JOAN GÓMEZ

Mollerussa va acollir ahir l’edició 36 del seu Mitja Marató, que va repetir com a seu del Campionat de Catalunya de la modalitat i va esgotar els dorsals, amb una participació de 600 atletes, entre la prova de 21 quilòmetres i la de 5.

Meritxell Soler i Mourad Mounim es van coronar com a vencedors de la categoria reina i a la fi campions de Catalunya. Soler (Avinent Manresa) va rebaixar el rècord de la prova, vigent des del 2007, amb un temps de 1h.14:21. La seua marca li va permetre imposar-se amb comoditat en la prova femenina, davant de Mireia Guarner (CA Manresa), campiona de l’anterior edició i ahir segona (1h.17:19), mentre que Beatriz Caspar (Hospitalet Atletisme) va ser tercera (1h.18:01).En la prova masculina, Mounim (Independent) va anotar una marca de 1h.08:12, només vuit segons davant de Ricard Pastó (1h.08:20), guanyador de cinc edicions anteriors de la Mitja de Mollerussa i que ahir va ser plata. Daniel Baraldés (CA Igualada) va completar el podi (1h.10:36). Per la seua part, Oriol Jové (Xafatolls) i Dori Iniesta (Run Addiction) van guanyar la prova de 5 quilòmetres, amb unes marques de 14:51 i 18:46 respectivament.