El Térmens guanya i manté el ple de victòries

El porter del Térmens fa una bona parada a un xut d’un atacant del Ponts. - PAU PASCUAL PRAT

El Térmens va guanyar el Ponts i es manté invicte, amb cinc victòries en les mateixes jornades (2-0).

La primera part del partit va estar dominada pel Térmens, que va perdonar diverses ocasions davant d’un Ponts que va començar amb un plantejament defensiu.Després del descans, els locals es van avançar ràpidament amb un gol de penal (1-0). Els visitants van buscar l’empat i van tenir alguna ocasió clara. Tanmateix, poc abans d’arribar al final, el Térmens va fer el gol de la sentència (2-0). Amb la victòria, el Térmens és segon empatat a punts amb l’Angulària, que també ha guanyat tots els partits.

Canvi de liderat al Grup 14

El Golmés és el nou líder del Grup 14 després d’aprofitar l’empat a casa de l’Alpicat B (1-1). Els del Pla d’Urgell només han perdut un partit i ara encadenen tres victòries i són l’equip que més gols ha fet a la Lliga (16). En segona posició hi ha l’Albagés, únic invicte del grup, que ha guanyat tres partits i n’ha empatat dos més.D’altra banda, al Grup 15 comparteixen liderat l’Angulària, que va guanyar 0-1 contra el Pobla, i el Térmens, que va derrotar 2-0 el Ponts. Els dos equips han guanyat tots els seus partits. El Vallfogona és tercer i, tot i que encara segueix invicte, és a quatre punts dels líders.