Primera victòria fora de casa de l'Hiopos Lleida (77-81)

L'Hiopos Lleida guanya un partit marcat per les ratxes anotadores dels dos equips, aconseguint la remuntada de la mà d'Oriol Paulí

Victòria de l'Hiopos Lleida a casa de BreoganSanti Iglesias

COLAU OBRADOR

El partit ha començat amb ritme d'anotació altíssim, amb Kenny Hasbrouck anotant des del triple, i Thomas Bropleh forçant moltes faltes. Tot i això, el Breogan també ha anotat, amb un encert des del tres descomunal, arribant a més del 70% d'encert. El segon quart ha estat el de major desconnexió de l'Hiopos, concedint molts punts i errant en la presa de decisions i perdent moltes pilotes i tirs forçats. El descans ha arribat amb un 42 a 45, amb una petita remuntada al final del quart.

La segona part ha començat amb el mateix ritme anotador que el segon quart, amb bons minuts en defensa però amb molt encert dels locals des de la línia de tres. L'Hiopos ha pogut mantenir distàncies gràcies a Hasbrouck, que ha continuat anotant. L'últim quart ha estat marcat per la remuntada del Breogan, que ha tingut un inici de quart on s'han posat amb avantatge de 5 punts quan faltaven tres minuts. La victòria del Lleida ha arribat gràcies a un Oriol Paulí excepcional des del triple, quan portava 0 de 5 a l'inici de quart, i ha acabat amb 2 de 7, arribant als 10 punts al final i posant el marcador de 77 a 81 una cistella de Bozic en l'última posició.

L'Hiopos Lleida guanya el primer partit fora de casa i encadena dues victòries consecutives, patint els dos al final. La setmana que ve rebran a Andorra al Barris Nord a les cinc de la tarda.