El Balàfia segueix sotjant l'Alpicat pel liderat

Pla celebra efusivament amb companys un dels seus tres gols. - INGRID SEGURA

ELOY GARCÍA

El Balàfia va vèncer el Cardona després d’un gran inici de partit, gràcies al gol de Pla (1-0, 5’). Després del gol, els visitants van començar a dominar i van empatar poc més tard (1-1, 22) però abans del descans els locals es van avançar de nou (2-1, 44). A la segona part, el Cardona es va quedar amb un jugador menys per l’expulsió de Guijarro, la qual cosa va permetre al Balàfia consolidar el seu domini en el joc.

Al cap de pocs minuts, Pla va marcar el 3-1 i va sentenciar amb el quart per als locals, completant el seu hat-trick (4-1, 77’). Finalment Viladomat va atansar els visitants en els minuts finals (4-2, 84’).

Lluita intensa a les primeres places

L’Alpicat seguirà invicte una jornada més al vèncer davant del Tremp en l’afegit (2-1) i així poder mantenir la ratxa de victòries i sumar 18 punts dels 18 possibles. El Balàfia, amb la derrota davant de l’Alcarràs, encadena la segona victòria consecutiva vencent el Cardona (4-2), sumant 15 punts i situant-se segon. Amb 12 punts els segueix el Linyola, que va vèncer l’Agramunt (2-0) i segueix amb la ratxa de victòries per ser a la part alta.