Ter Stegen operat "satisfactòriament" d’una ruptura completa de tendó rotular

El porter alemany del FC Barcelona, Marc-André ter Stegen, és retirat en llitera després de caure lesionat durant el partit davant del Vila-real.EFE / Andreu Esteba.

efe

El porter del Barcelona Marc-André ter Stegen ha estat intervingut "satisfactòriament" aquest dilluns d’una ruptura completa del tendó rotular del genoll dret, segons van informar els serveis mèdics del club.

L’operació l’ha dut a terme el doctor Joan Carles Monllau -traumatòleg especialista en aquest tipus de lesions- amb la supervisió dels serveis mèdics del Barça, a l’Hospital de Barcelona.

Ter Stegen, que ja va ser intervingut d’aquest mateix tendó en dos ocasions fa quatre temporades, iniciarà ara una llarga recuperació que podria tenir-lo entre sis i nou mesos de baixa, per la qual cosa diu adeu al que resta de curs.

El porter alemany es va lesionar al final de la primera part del partit de LaLiga EA Sports que l’equip blaugrana va disputar aquest diumenge a l’Estadi de la Ceràmica davant del Vila-real (1-5).

Ter Stegen va haver d’abandonar el terreny de joc en llitera just abans del descans després d’una jugada en la qual va intentar caçar una pilota aèria i va trepitjar malament en la caiguda.

Aquesta temporada, el capità del conjunt blaugrana havia disputat tots els partits oficials del curs: els sis de Lliga i el de Lliga de Campions davant del Mònaco. I, amb la seua titularitat davant del Vila-real, es va convertir en el tercer porter de la història del Barcelona amb més partits de Lliga (289), superant Antoni Ramallets.