Jordi Alba, Gerard Piqué, Luis Suárez i Leo Messi, a l’entrenament.

“M’agrada com juguem”

Valverde admet que “sempre hem d’estar pendents a millorar coses”, però assegura que està “satisfet” i veu l’equip “assentat” || Diu que no hi ha cap problema amb Messi per les suplències

Amb tot davant del Càceres

L’Actel Lleida podrà comptar avui amb la plantilla al complet per primera vegada, al rebre l’alta Derksen || Sumar la segona victòria consecutiva al Barris Nord, l’objectiu per als de Comenge

Els jugadors de l’ICG Software celebren un dels gols que van marcar en el partit d’ahir.

HOQUEI COPA DE LA CERS

Al Llista li va sobrar el final

L’ICG Software desaprofita un avantatge d’1-3 i veu com l’Igualada li remunta el partit en els quatre últims minuts || Dos penals dubtosos van evitar la victòria dels d’Albert Folguera

Els jugadors del Lleida van fer ahir l’última sessió d’entrenament a l’Annex amb fred i boira.

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Duel entre rivals necessitats

El Lleida visita avui l’Olot (17.00 hores/Esport3) obligat a trencar la ratxa de set partits de Lliga sense guanyar || L’equip gironí només ha guanyat un matx i lluita per sortir del descens