Notícies de

Carmena i Cifuentes, ahir a l’homenatge a les víctimes de l’11-M.

TERRORISME COMMEMORACIÓ

11-M, catorze anys després

Actes d’homenatge per a les 193 persones que van morir en els atacs terroristes d’Al-Qaeda a Madrid || Les víctimes demanen un protocol d’atenció

Assistents a la fira observant una de les maquetes de trens exposades a Expo Tren.

FIRES MODELISME

Expo Tren vol créixer

Tanca amb més de 12.000 visitants i l’organització valora prolongar-la un dia || Per a la desena edició anuncia sorpreses, com una màquina de museu

Un jugador del Balaguer es llança a buscar la pilota davant la presència de diversos jugadors de l’equip local, el Tortosa.

EL MILLOREL PITJOR

Victòria agònica del Balaguer

Els homes de Jordi Belló van vèncer al camp del Tortosa gràcies a un gol de Peke en el minut 92 || Els visitants van ser superiors en el primer temps, però van patir a la segona part

Sasha porta una pilota i Simó mira d’interceptar-lo.

Un EFAC letal

L’equip d’Almacelles es va emportar el derbi al camp del Lleida B després d’anar guanyant 0-3 al descans, gràcies a deu minuts de gran efectivitat || Encara que a la represa els blaus van fregar l’empat, el quart gol els va donar tranquil·litat i ja estan a dos del líder