Notícies de

Anna Ferrer, tercera per la dreta, al costat de les seues companyes de la selecció, a Mealhada.

HOQUEI CAMPIONAT D?EUROPA

Anna Ferrer: "Vam arribar a passar por"

Anna Ferrer, jugadora del Vila-sana, va tornar ahir a Catalunya després de patir els efectes de l’huracà a Portugal || La final va ser suspesa a dos minuts del final

Noel Carbonell, disputant una pilota amb un jugador del Badalona, ahir durant la segona part del partit a Badalona.

EL MILLOREL PITJOR

Empaten amb deu

El Lleida se sobreposa a jugar 54 minuts en inferioritat numèrica i equilibra un marcador advers || Els de Gerard Albadalejo segueixen invictes en el campionat de Lliga després de vuit jornades

La desfilada va ser una dels esdeveniments més esperats i amb més participació de les festes majors.

NOGUERA ACTIVITATS

Festa major al Castell del Remei

La finca va viure ahir una jornada amb activitats i esdeveniments || El dia va començar i va acabar amb dos tocs de sirena i hi va haver desfilades, aperitius populars i balls

El club va revelar ahir el nou nom de la sala vip.

Desbancats

El Força Lleida cedeix el liderat a mans d’un Bilbao a què no va aconseguir rematar quan va tenir onze punts d’avantatge al tercer quart || L’ofici dels bascos, liderats per l’incombustible Javi Salgado, va ser clau per remuntar amb un parcial final de 3-21