Notícies de

El Cervera va aconseguir el gol de l’empat a l’últim minut de partit després d’un gran segon temps del Balàfia.

EL MILLOREL PITJOR

Remuntada incompleta del Balàfia

El Balàfia va aixecar un 2-0 en una gran segona part però va acabar cedint un empat || El Cervera, que va dominar bona part del duel, va salvar un punt gràcies a un gol de Mases al minut 89

Les quatre núvies esperaran el veredicte que en portarà una a una destinació de somni.

CONCURS ENTRETENIMENT

Cuatro estrena 'Weddings'

Un nou ‘reality’ en el qual quatre parelles competiran pel millor casament || El premi és un viatge de nuvis pagat pel programa

El jugador del EFAC, Enric Bosch, controla la pilota davant un defensor del Júpiter durant el partit.

Reacció sense premi de l'EFAC

Malgrat la millora en el joc, l’EFAC no va poder passar de l’empat || Els del Segrià van dominar tot el partit però els va condemnar la falta d’encert