Notícies de

Una acció del partit d’ahir entre el Pardinyes i l’Igualada.

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

Empat amarg del Pardinyes femení

El Pardinyes deixa escapar dos punts després de remuntar el gol inicial de l’Igualada || Era el partit de la cinquena jornada ajornat per la pluja

Un jugador del Mollerussa i un altre del Viladecans persegueixen la pilota durant el partit.

EL MILLOREL PITJOR

Volen dos punts 'in extremis' de Mollerussa

El Mollerussa va ser millor al segon temps, però el Viladecans va empatar amb dos gols en els últims minuts || Els locals van fer un gran partit malgrat les seues importants baixes

El Térmens va plantar cara a la primera part basant-se en la força, però no va poder frenar un Artesa superior.

L'Artesa es llueix a Térmens

Els de la Noguera es mostren superiors i s’imposen amb un clar 0-4 || Amb aquesta victòria a domicili l’Artesa es col·loca líder aprofitant la derrota del Palau d’Anglesola a Alcarràs.