Notícies de

Bruno Di Benedetto, en una acció d’atac del Llista durant el partit d’ahir, en la qual es queixa d’haver rebut algun cop.

EL MILLOREL PITJOR

El Llista suma un bon punt

Empata amb el Reus en un gran partit en el qual els lleidatans guanyaven per 3-0 als 12 minuts || L’equip lleidatà va estavellar quatre boles als pals i el seu rival va fallar una falta directa a dos segons del final

Peu de foto.

CERTÀMENS GASTRONOMIA

L'oli, protagonista a Arbeca i Juncosa

Més de 13.000 persones van passar per la Fira de Santa Caterina, que va vendre 16.000 litres || Juncosa va reunir més de 1.000 visitants, que van visitar el Molí i van comprar 9.000 litres més

Valero pressiona un jugador de l’Igualada en una de les accions que van tenir lloc al partit disputat ahir.

El Borges es deixa remuntar

Els homes de Manel Cazorla van malgastar un avantatge de 3-1 a la segona part || Els locals van acariciar la primera victòria a casa, però l’Igualada va ser millor durant els últims minuts

A Tàrrega van penjar amb cadenes el nom de dones assassinades dins d’una gàbia.

ESNOTICIA

El món crida “ni una menys”

Unes 3.000 persones clamen a Barcelona, 12.000 a Madrid i a 40 ciutats més || Capitals mundials surten al carrer per defensar les dones