Notícies de

Un jugador del Mollerussa passa la pilota envoltat de pressió rival.

Victòria del Mollerussa per tornar a ser líders

El Mollerussa, amb superioritat numèrica durant 60 minuts, es va imposar gràcies al gol de penal de Puiggròs || Els homes de Turull tornen a guanyar després de tres jornades seguides empatant

Diversos vehicles en un moment de la prova disputada al Circuit de Lleida.

TEMPS EXTRA AUTOMOBILISME

Triomf del GC Motorsport a Lleida

L’equip lleidatà, amb un Peugeot 208 1.6 pilotat per Joel Guerrero i Francesc Trota, es va imposar a les 4 Hores Off Road || La cita va ser solidària amb La Marató de TV3

Nens mostrant el mapa amb el recorregut a seguir per trobar el seu tronc de Nadal.

NADAL TRADICIONS

A la recerca del tió a la Mitjana

Dos-centes cinquanta famílies acudeixen al parc a buscar el seu tronc nadalenc, en una activitat organitzada per Agipa || Els participants van aportar en total 639 euros per a La Marató

Participants en la ruta guiada al patrimoni de pedra seca de Torrebesses.

CULTURA PATRIMONI

Descobrint la pedra seca

Trenta persones estrenen una ruta guiada a Torrebesses sobre aquesta tècnica constructiva || Al ser declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Els capitans van entregar una samarreta dedicada per a Cárdenas.

EL MILLOREL PITJOR

CRÒNICA. El Força Lleida encaixa la tercera derrota de la temporada

Al Força Lleida li va tocar reaccionar com fa cinc dies davant del Barça B i, malgrat remuntar 18 punts, va acabar encaixant la tercera derrota de la temporada, la segona a casa || Un parcial de 2-20 al primer quart condemna un equip que mai es va rendir

Els jugadors de l’EFAC celebren un dels quatre gols que van aconseguir en el derbi davant del Balaguer.

L'EFAC goleja en el derbi

Els homes de Radosav Radulovic van ser superiors al Balaguer malgrat les baixes amb les quals van afrontar el partit || Joel, per partida doble, Bosch i Montoy van ser els golejadors visitants i Gabernet va anotar l’únic gol dels locals, que van acabar en inferioritat

Un jugador del Tàrrega prova d’eludir la defensa de dos rivals.

Just repartiment de punts

Els dos equips ofereixen el millor partit en el que va de temporada al Joan Capdevila || El Tàrrega confirma la dinàmica positiva després del mal inici