Notícies de

Un jugador del Tàrrega pugna per la pilota ahir davant de diversos jugadors del Valls.

Un Tàrrega sense gol cau a Valls

Els de l’Urgell van pressionar fins al xiulet final per aconseguir un empat que se’ls va negar gràcies a la traça defensiva dels locals || L’únic gol del partit el va marcar Kuku al minut 3

Júlia Miró prova de superar Sonia per la seua banda, ahir al partit.

ELS DETALLS

Triomf de gegant de l'AEM, que remunta de forma èpica el Racing

L’AEM remunta de forma èpica al Racing després d’anar perdent per 0-2 amb un gol d’Uri a l’afegit || Les lleidatanes es mantenen inexpugnables a casa amb sis triomfs en sis partits, fan un gran pas cap a la permanència i sotgen els primers llocs

Un moment de la sortida de la carrera celebrada ahir a Ivars d’Urgell.

TEMPS EXTRA CARRERES POPULARS

Ivars reuneix 650 atletes a l'Estany

Gerard Cabestany i Laura Gómez es van imposar a la prova de 10 quilòmetres || També hi va haver una caminada i carreres de 7 quilòmetres i per a atletes en cadira de rodes

La construcció és un dels sectors amb ingressos salarials per sota de la mitjana a Lleida.

OCUPACIÓ BALANÇ

El salari mitjà dels lleidatans creix més de 600 euros anuals i arriba a 18.570

Banca i assegurances són les que més paguen, amb 34.069 i el sector agrari, a la cua || Els salaris van créixer el 2018 per quart any consecutiu a la província de Lleida i en concret el sou mitjà es va revaloritzar en 612 euros anuals, fins a arribar a una mitjana de 18.570. Tanmateix, encara no s’han recuperat dels ajustaments patits amb la crisi. Per exemple, els preus han pujat més d’un 11% des del 2010 i els sous, el 3,94%.

Visitants degustant ahir l’oli de Juncosa.

MUNICIPIS CERTÀMENS

Les fires de l'oli venen 19.000 litres

La Fira de Santa Caterina d’Arbeca rep més de 14.000 visitants || Fins a 1.500 persones al certamen de Juncosa, atrets per un or líquid premiat en concursos internacionals