Alguns aconsegueixen ser acollits en un centre, des d’on intenten llaurar-se un futur.

Reportatge que retrata la seua realitat a Espanya, on augmenten les sol·licituds d’asil || Molts són rescatats per Open Arms

L’equip d’‘Els dies que vindran’ posa a la catifa roja abans de l’entrega de premis del cine català.

Els Gaudí més paritaris

‘Els dies que vindran’ i ‘La hija de un ladrón’ s’erigeixen com a triomfadors de la gala del cine català amb tres estatuetes || Karra Elejalde i Maria Rodríguez, millor actor i actriu protagonistes

El partit tan sols va durar 14 minuts en no poder jugar-se en condicions.

Suspensió del Nucía - Lleida pel temporal

L’àrbitre per al partit La Nucía-Lleida als 14 minuts, amb 0-0 al marcador, a causa del xàfec, el vent i el fred que van fuetejar la localitat alacantina || Ambos clubs han d’acordar quan es reprèn

El de Coll de Nargó ha exhibit una gran regularitat.

RAIDS DAKAR

Jaume Betriu: «Espero repetir»

Jaume Betriu. El pilot de Coll de Nargó, millor debutant del Dakar 2020, diu que no esperava acabar en la catorzena posició i reconeix que, després de la fatal mort del lusità Paulo Gonçalves, “tots teníem molta por”

Un jugador del Tàrrega supera un defensor del Santboià en una acció del partit.

ELS DETALLS

El Tàrrega reacciona i empata

Els blaugranes van aconseguir empatar a la segona meitat després d’un primer temps dominat pels visitants || Després d’aquesta jornada, el Tàrrega tanca la primera volta a set punts del descens