Notícies de

La plantilla de l’Alpicat celebra la victòria sobre el Palafrugell, davant d’un grup de seguidors.

HOQUEI OK LLIGA PLATA

Un líder imparable

L'Alpicat amplia a 9 punts l'avantatge al capdavant de la classificació, al golejar el Palafrugell, fins ahir segon L'equip del Segrià va arribar al descans 4-0

Isidre Esteve, amb membres del seu equip, a l’arribar a l’aeroport del Prat.

MOTOR DAKAR 2024

“El Dakar més difícil”

El d'Oliana ja és a casa després d'una odissea en la cursa amb nombrosos problemes mecànics “Tenim la sensació que podia haver anat millor”

Joao Félix celebra el seu gol amb Ferran, autor d’un hat-trick ahir.

ELS DETALLS

Triomf vital

Un hat-trick de Ferran i un gol de Joao Félix permeten al Barça segellar una victòria de gran valor per continuar en la lluita per la Lliga L'equip blaugrana va fer una gran primera part, però va estar a punt de malgastar el seu treball a l'empatar el Betis 2-2

Moment de la sortida de la prova dels 10 quilòmetres, la reina en una nova edició de la Cursa de l’Oli.

ATLETISME CURSES POPULARS

El Xafatolls copa el podi

Les tres primeres posicions de la prova de 10 km de la Cursa de l'Oli de les Borges van ser per al club de Mollerussa La cursa va reunir 500 atletes