Notícies de

Els jugadors de l’Alpicat celebren el títol de campions després de derrotar el Lloret.

HOQUEI COPA DE LA PRINCESA

L'Alpicat, campió

Un gol de Joan Ramon Serret tomba el Lloret i l'equip lleidatà conquereix el seu primer títol El Fem-13 també aconsegueix vèncer a la final el Vilafranca

El tribut a Narcís Saladrigues, que va dirigir una de les peces de la coral Lacetània.

CULTURA MÚSICA

Homenatge a les corals

Més de 300 veus van cantar per a la coral Lacetània a Cervera A Tàrrega es va honorar la Ramon Carnicer

Pagu, amb la pilota, davant la pressió d’un rival.

A la vora del descens

Els lleidatans cauen davant del Turó Peira amb un solitari gol de Choi (0-1) Els de Sergi Reig no guanyen des del gener i estan a només un punt de l'abisme

Alguns dels actors amb més pes en la representació, com el mateix Jesús, s’estrenen aquest any.

CERVERA

Cervera es rendeix a La Passió

Més de 300 espectadors participen en l'arrancada de la temporada, que tindrà cinc jornades més Escenes més dinàmiques que han permès reduir la durada a dos hores i vint minuts

Bakero remata a plaer una centrada de Montero per establir el 2-0 abans d’arribar al descans.

LLEIDA

Dosi de confiança

El Lleida venç el Formentera de forma plàcida i recupera la segona plaça després de la derrota de l'Europa Becerra i Bakero van establir el 2-0 abans del descans i els blaus no van patir tot i una injusta expulsió de Montero a l'hora de partit que no es va notar