Notícies de

Oihan Sancet celebra el gol que va significar l’empat en el temps reglamentari.

FUTBOL COPA DEL REI

L'Athletic, campió

L'equip basc guanya la Copa al superar el Mallorca en la tanda de penals Suma el seu títol coper número 24 i trenca la sequera de 40 anys sense guanyar-lo

Fraile, de l’Alguaire, intenta mantenir la possessió davant la pressió del local Youssef.

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Borges reaccionain extremis

L'Alguaire guanyava 1-2, però els locals van capgirar el marcador Joel dona la victòria amb un gol al minut 85

Youssef, en una acció del partit de la primera volta davant la Guineueta al Ramon Farrús.

FUTBOL LLIGA ELIT

Remuntada de prestigi

L'Atlètic Lleida es reposa de l'1-0 inicial davant la Guineueta i acaba golejant a la segona part Els de Bartolo pugen provisionalment a la quarta plaça i encadenen cinc partits invictes

Victòria Porta va marejar la portera asturiana abans de transformar una falta directa que significava l’1-2.

A la Final Four!!!

El Vila-sana assalta Gijón i jugarà la seua segona fase final consecutiva de la Champions al tombar el vigent campió gràcies a una superba actuació de la portera lusitana Sandra Coelho Un doblet de Victòria Porta va igualar l'eliminatòria i Luchi Agudo va sentenciar

Minut de silenci el 20 de març passat a les portes de la presó de Lleida en record de la cuinera assassinada a Mas d’Enric.