Notícies de

Martina Juncà cau a terra davant la pressió d’una jugadora del Bigues i Riells.

HOQUEI NACIONAL CATALANA FEMENINA

L'Alpicat haurà de remuntar

Cau davant del Bigues i Riells en el primer partit de la final per l'ascens a l'OK Lliga Femenina L'equip que dirigeix Mats Zilken sempre va anar a remolc i dissabte haurà de forçar el desempat

La prova va comptar amb un camió de bombers antic, del qual penjava una imatge de Manel Ribes.

ATLETISME PROVES POPULARS

Quilòmetres d'homenatge

Una trentena d'equips van participar en la Marató de Relleus Memorial Manel Ribes del Sícoris Van haver de completar 35 voltes a la pista de l'entitat

Imatge d’un grup de participants, que havien de tocar una campana cada vegada que completaven el recorregut.

ATLETISME CURSES POPULARS

Estrena de la Serra Backyard

La prova reuneix en la primera edició 150 atletes, que havien de fer voltes a un circuit de 6,7 quilòmetres Francesc Saladrigues, el vencedor amb 22 girs

Fins i tot les mateixes participants es mostraven impressionades pels seus assoliments.