Notícies de

BÀSQUET LLIGA CATALANA

El Cadí s'apropia la Lliga

L'equip de la Seu conquereix el setè títol de la seua història, el quart de manera consecutiva, després de derrotar l'Uni Girona. Un parcial de 22-0 en el tercer quart va deixar sentenciada la final

Nou podi de Márquez

Acaba tercer darrere de Jorge Martín, que travessa la meta fent la botifarra a Bastianini. Caiguda de Bagnaia, que es despenja a 24 punts del liderat

ELS DETALLS

El Balears es venja de l'AEM

L'equip mallorquí venç les lleidatanes amb un gol al 94 i els torna l'eliminació copera de fa 10 dies. Les aemistes van anar de més a menys i van encaixar la segona derrota en tres partits de Lliga

FUTBOL TERCERA RFEF

Final amarg en l'afegit

El Mollerussa va rebre el 2-3 en l'últim minut, després d'haver igualat dos vegades un marcador advers contra un Reus molt encertat. Bernat i Konu, de penal, van marcar per als locals

Empat sense gols al Farrús

L'Atlètic Lleida topa amb el mur d'un equip que encara no ha rebut cap gol en tres jornades. Segura, porter visitant, va fer dos grans parades que van evitar la victòria blava

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Debut històric del Juneda

Els de les Garrigues s'imposen 2-0 al Parc en el seu primer partit en tota la història a Primera Catalana. El matx es va disputar a porta tancada per una sanció de la temporada passada