Notícies de

ELS DETALLS

Derrota contra un Reus millor

L'Atlètic Lleida cau per primera vegada aquesta temporada al Ramon Farrús, en un partit en el qual els gols van arribar en la segona meitat. El conjunt de Gabri porta només un punt dels nou últims possibles

ELS DETALLS

Frustrant derrota a Vila-real

L'AEM se'n va sense puntuar de la seua visita a l'equip 'groguet', que es va avançar en la seua única ocasió clara, just després del descans. L'equip lleidatà va mostrar una versió grisa i no va poder reaccionar

Stuani aixeca el Girona

Un gol del davanter uruguaià en el temps afegit dona el triomf als de Míchel contra l'Athletic. Acaba amb la mala ratxa de l'equip

ATLETISME CARRERES POPULARS

Cursa Aspros de rècord

La prova solidària aconsegueix la màxima participació, amb 750 atletes. Els beneficis es destinen a la promoció de l'esport per a persones amb discapacitat

ELS DETALLS

Primera victòria

El Mollerussa inaugura el seu caseller de triomfs golejant una de les sensacions de la Lliga, el Tona. Un doblet de Carlos Martínez i la inspiració dels davanters decideixen un partit que en el minut 12 ja registrava un 3-0 per als del Pla d'Urgell

AUTOMOBILISME VELOCITAT SOBRE TERRA

Ares Lahoz torna al podi

La pilot de l'Escuderia Mollerussa acaba segona al Campionat d'Espanya i de Catalunya en la categoria de Car Cross. La prova es va celebrar al circuit de la Serra de Mollerussa