SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“La culpa és de tots”

Siviero assumeix la seua part de responsabilitat en el mal inici del Lleida i rebutja que sigui sols dels jugadors || Admet que el de demà “és un partit clau”

Publicado por

Creado:

Actualizado:

En:

Després que la plantilla del Lleida assumís durant la setmana l’exclusivitat de la responsabilitat en el mal inici de l’equip, el tècnic, Gustavo Siviero, ho va rebutjar ahir, va assumir la seua part de culpa i va destacar que l’han de compartir tots. “Tots en som responsables. No es tracta de trobar culpables. Tots formem part d’un col·lectiu i tots hi tenim la nostra part de responsabilitat.” Sí que va elogiar l’actitud de la plantilla. “Que diguessin això parla molt bé dels futbolistes. Demostra que tenen sentit comú per analitzar la situació.”

En zona de descens després de la derrota al camp de l’Alcoià, l’entrenador admet que el partit de demà davant de l’Atlètic Balears és “un partit clau. Per a nosaltres aquest és el partit. Hem de guanyar. No hi ha cap altre resultat possible”. Va afegir que no veu l’equip amb ansietat. “Hem treballat bé aquesta setmana i el que cal fer ara és competir de la mateixa manera ens entrenem.”

El tècnic demana el suport de l’afició demà perquè “per a nosaltres aquest és el partit”

Va afegir que “veig l’equip sencer, ple de confiança, de moral i d’energia, conscients de les coses que fem malament i que hem de millorar. Però també fem moltes coses bé”.

Del rival, que ha entrenat en dos etapes, l’última fa dos temporades, l’entrenador va dir que “en coneixem la majoria dels futbolistes. És un equip dissenyat per ser a la part de dalt de la classificació i té futbolistes determinants. Serà un examen exigent”.

Va apel·lar de nou a l’ajuda de les penyes. “L’afició entén, com nosaltres, que és un partit clau. Per tant, confio que ens vinguin a recolzar, perquè necessitem el seu alè durant tot el partit”, va sostenir el tècnic, que va afegir que “ara l’energia cal aplicar-la a donar suport a l’equip. Com més junts, millor”.

El tècnic, Gerard Albadalejo, va dir que “és un partit difícil davant d’un rival que està fet per ser a dalt i que té gent de molta qualitat. Esperem un rival molt fort, que encara no ha perdut a casa”, i va afegir que “veig el nostre equip cada vegada millor i fent molt bons partits”.

Per la seua part, el Juvenil rep el Girona al Municipal de Gardeny (16.00 h).

El filial visita el Rapitenca amb l’objectiu de seguir sumant foraEl Lleida B, que encara no ha perdut en cap dels seus desplaçaments, visita avui el Rapitenca (17.30 h) amb l’objectiu de continuar sumant davant d’un rival que tampoc ha perdut a casa. El Rapitenca és vuitè amb 12 punts, mentre que el filial ocupa el lloc 13 amb dos punts menys, 10.

Gustavo Siviero, ahir durant la compareixença a la sala de premsa del Camp d’Esports.

Gustavo Siviero, ahir durant la compareixença a la sala de premsa del Camp d’Esports.

tracking