SEGRE

Les gasolineres BonÀrea, les més barates de l'Estat segons l’OCU

Una gasolinera bonÀrea en el polígono industrial El Segre de Lleida.

Gsaolinera BonÀrea, en el poligono El Segre de Lleida.

Publicado por
Redacció

Creado:

Actualizado:

Després de comparar els preus de més de 10.000 estacions de servei per localitzar les cadenes més barates, un informe de l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) conclou que els millors preus es troben en cadenes low cost, les cadenes petites i el grup d’independents.

Així, BonÀrea és la cadena més barata en dièsel i gasolina. 

En el cas del dièsel, també és una bona opció, segons l’OCU, proveir-se a Gas Express, GM Oil i Plenoil, cadenes que són les més econòmiques. En el cas de la gasolina normal, destaquen juntament amb les anteriors Petroprix i E. Leclerc

Per al dièsel millorat, la cadena amb millors preus és Ballenoil i si el cotxe utilitza GLP, les millors són aquelles en el nom de les quals inclouen l’expressió low-cost (encara que cal anar amb compte, ja que no totes les estacions de servei d’aquestes cadenes ofereixen aquests productes, i el mateix passa en altres cadenes petites, automàtiques o associades a supermercats).

Al contrari, les estacions de servei més cares són IDS i les que tenen més xarxa de gasolineres a Espanya: BP, Campsa, Petronor, Repsol i Cepsa. En el cas de la gasolina, les cadenes més cares són les 5 grans. Els preus són entre un 10 i un 15% més cars que els de les cadenes més barates, el que suposa un important sobrecost.

Titulars del dia

* camp requerit
Subscriu-te a la newsletter de SEGRE
tracking