SEGRE

Rubén López: “Necessitàvem un partit així”

Mariajo, titular per segona setmana, va donar oxigen a l’equip per sortir del darrere i va forçar el córner del gol.

Mariajo, titular per segona setmana, va donar oxigen a l’equip per sortir del darrere i va forçar el córner del gol.CARLES MIRANDA

Creat:

Actualitzat:

“Sempre que vas fora de casa esperes guanyar, però veient els seus números no podies ser gaire optimista.” Rubén López, tècnic de l’AEM, arrancava així la roda de premsa postpartit després d’un important triomf a casa de l’Eibar que, segons el tècnic, “és un resultat just, perquè elles han tingut poques ocasions, només al final, quan ja estàvem cansades i amb una menys”.

L’entrenador va explicar que “ens hem trobat el que esperàvem, perquè durant la setmana hem treballat molt bé el partit”, encara que també va deixar clar que “tenim coses per millorar, sobretot en atac, ja que a la primera meitat trobàvem poc les jugadores de dalt”.

Malgrat els petits detalls, López se’n va anar “molt content pel joc i pel resultat, sobretot per elles, perquè es mereixien un partit així”. A més, el tècnic també va valorar el bon rendiment defensiu de l’equip: “Havíem d’abaixar els gols en contra, perquè amb poc marquem. Ara fa tres partits gairebé que no encaixem i l’equip està més còmode.”

Per la seua part, Andrea Gómez va expressar l’“alegria del vestidor, perquè hem treballat molt dur”, i la seua companya Mariajo, decisiva en l’acció del gol, va considerar que havia estat un matx “molt sofert” i es va mostrar “molt contenta de poder ajudar el grup com sigui”, després de la seua segona titularitat seguida

tracking