SEGRE

SUCCESSOS FRANÇA

Detingut un home després d’ordenar-se l’evacuació de l’estació de Nimes

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La policia francesa va confirmar la detenció d’un home dissabte a la ciutat de Nimes després que s’ordenés l’evacuació de l’estació de tren de la localitat per la suposada presència de diversos individus armats, segons van confirmar fonts de seguretat, abans de desmentir que hi hagi hagut un tiroteig a la zona.

La policia va confirmar que buscava un segon individu. L’ordre d’evacuació va tenir lloc a les 21.15 de dissabte a la nit, quan la policia va instar els passatgers a sortir de l’estació, clausurada per les forces de seguretat, segons fonts policials al diari Midi Libre. D’acord amb aquest mitjà, diversos testimonis van avisar la policia després d’haver vist “un o diversos homes armats”, per la qual cosa les forces de seguretat van ordenar immediatament l’evacuació del lloc abans de procedir amb la verificació. El departament policial del Gard va confirmar minuts després l’absència de trets però investigava la possibilitat de la presència d’individus armats. Les autoritats van recomanar evitar la zona fins a nou avís.

Un grup de periodistes espanyols que es trobava al lloc, a causa de la celebració de la primera etapa de la Vuelta a Espanya, va alertar a les xarxes socials de l’incident. “Estem retinguts a la sala de premsa de Nimes per un tiroteig a l’estació. Com a mesura de prevenció, se suposa.”

tracking