SEGRE
Bertín i Jesulín, el primer convidat.

Bertín i Jesulín, el primer convidat.SEGRE

Creado:

Actualizado:

Semblava que no podria ser possible, però sí, sí que ho és. En data encara per determinar, però, en qualsevol cas, imminent, Bertín Osborne torna a Telecinco amb la dotzena temporada de Mi casa es la tuya, que va estrenar el 2016 (o sigui, pràcticament dos temporades per any), després de ser fitxat de TVE, on feia el mateix (2015) en ¿En tu casa o en la mía? O sigui que el tindrem d’amfitrió rebent a casa seua famosos de tot tipus i condició per riure una estona, prendre uns vins –negres, per descomptat– i preparar uns plats en una cuina amb tota la pinta del món de ser d’attrezzo. A Mediaset ja fa dies que fan promos del programa i, si hem de fer-ne cas, el primer convidat serà, ni més ni menys, que Jesulín de Ubrique.

Té el seu què aquesta promo. Bertín obre la porta i topa amb l’extorero. Rialles, abraçades i la pregunta: quant temps feia que no venies a Telecinco? Resposta: mai no és tard.

En realitat, Jesulín ha estat molt ocupat. Primer a Antena 3 amb El desafío, i ara està gravant, a TVE, el MasterChef Celebrity. O sigui, un no parar.

tracking