SEGRE
última hora

Saúl Craviotto es classifica per a la semifinal olímpica amb el K4 500 metres

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

El malson va començar per a la meva família aquest estiu. Un fort constipat ens va obligar a diversos membres de la mateixa a romandre tancats en espera que transcorreguessin els deu dies de quarantena. La mateixa situació es va produir aquest Nadal a la família de la meva filla. Ara, pocs dies després de començar l’any, tornem a estar confinats.

Recentment, el meu marit i jo, actualment jubilats, vam recórrer directament a la nostra assegurança, ja que havia sortit un positiu en un familiar directe quan se li va fer la prova de la Covid. Vam intentar organitzar-nos i seguir els protocols per fer-nos les proves PCR. Davant de la negativa de la mútua per agilitzar les coses i en vistes que no seria fàcil trobar una resposta afirmativa a la petició anteriorment realitzada per un metge, ens vam plantejar si no seria millor fer la prova pagant.

Voldria deixar constància que, ateses les circumstàncies que estem vivint, els ciutadans ens sentim confosos i indefensos. Lluny de trobar una solució viable al tema burocràtic, en moments en què hauria de primar la salut, una sèrie de respostes contumaces i estèrils s’anteposen, i es posterguen les actuacions convenients, cosa que provoca una gestió desastrosa.

Apel·lo als responsables, als que s’encarreguen de gestionar aquesta pandèmia, que tinguin en compte el factor humà, importantíssim per evitar problemes majors.

Si és necessari, que implementin sistemes de canvi per agilitzar els tràmits i una atenció assistencial que cobreixi les necessitats derivades d’aquesta situació crítica.

Em remeto a una frase del gran José Luis Sampedro (escriptor, humanista i economista espanyol) que diu: “El temps no és or, el temps és vida.” Cuidem aquesta vida que s’enfonsa davant de tant naufragi.

tracking