SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Al meu centre de treball hem rebut un correu per part del Col·legi Oficial de Protètics Dentals de Catalunya. Ens diuen que s’ha d’emplenar un formulari per ser vacunats del SARS COV-2 però unicament per als protètics col·legiats o habilitats com a tal i en exercici. Com a treballadora del mateix centre que els meus companys titulats o habilitats, em sento discriminada.

A més s’especifica que ha sigut la directora general de Professionals Sanitaris qui ha comentat telefònicament això mateix al president del COPDEC.

En el meu cas, soc de la branca administrativa, per la qual cosa, encara que vulgués, no em podria col·legiar ni ser protèsica. Les meves companyes i jo som les que obrim els paquets i les que tenim contacte amb les mides amb restes biològiques que arriben dels pacients.

A part, tinc una altra companya que treballa asseguda a l’estellera com la resta de protètics, però com que la seva categoria és d’auxiliar tampoc té dret a la vacunació. Per tot això, no entenc que es vacuni un nombre de professionals simplement perquè paguen una quota, tenen un títol o es reflecteix en un encapçalament de nòmina.

tracking