SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Desconec si es publicarà aquesta carta, però aquesta és la meua opinió. Els agricultors, cooperativistes i temporers que deien ser fixos no són tan essencials com les caixeres de supermercats, taxistes i d’altres. No és adequat que es vacunin persones de 65 anys i altres afectes de malalties greus, no. El motiu de la vacuna és evitar la mort de persones i protegir el mateix sistema sanitari, no un altre. O pregunti-li als hotelers i cambrers.

La gent menor de 45 anys tot just té incidència de gravetat si emmalalteix, a més, davant de la falta de vacunes, no els toca vacunar-se (repeteixo, és la meua opinió).

El Sr. Argimon ha errat en coses: o vacunen per termes d’edat o per l’essencialitat d’una professió (que pel que diuen vostès, en tinc molts dubtes). És lògic que una professora de primària sana de 35 anys es vacuni abans que una persona de 80 anys amb diabetis i hipertensió o que una altra de 65 anys amb obesitat i hipertensió?

Deu ser el tema dels forestals, ja que els contagiats tenen tendència a anar a la muntanya, i per això són essencials, perquè quan es crema el bosc hi van els bombers. Tot això són preguntes que m’agradaria que aclarís qui pugui, és clar.

tracking